OM MIG

Hej
 
-Sanne Tøt her :o) Jeg er billedkunstner, grafisk designer og uddannet high-end smykkedesigner og guldsmed. Mit lille designstudie ligger i Århus, Danmark.
 
-Kreation af smukke kunstværker er min absolutte lidenskab. Min stil er ofte grafisk, minimalistisk med de nyeste farver indenfor interiør og design. Jeg er IKKE bange for farver, det giver karakter til et rum at indrette sig med en tidssvarende farvepallette :o)
-Jeg startede art by Sanne Tøt i 2014. Her kom jeg ind på et par gallerier med mine originale akryl på lærred malerier. I 2015 boede jeg et år i udlandet, hvor jeg også udstillede mine malerier, bla. på boutique hotellet En Vie Beach . Da jeg kom tilbage til Danmark, tog jeg semestermaleri på Aarhus Kunstakademi. 
Senere udviklede jeg en passion for det digitale medie, som tilbyder en helt anden tilgang til kunst. Jeg lavede min plakat webshop, da jeg fik så meget respons på de grafiske illustrationer jeg lagde på de Sociale Medier. Ville gerne give folk mulighed for at købe kunst print, som var til at komme til for overkommelige penge. Så har man mulighed for at skifte sin kunst oftere i takt med farvetrends og humør.  
 
– Skriv gerne til mig, hvis du har brug for en bestemt plakatstørrelse. Hvis du har en idé til et unikt kunstværk du gerne vil have lavet. Eller ethvert andet spørgsmål STORT eller småt :o)
 
-Jeg tager et mindre gebyr for at tilpasse mine eksisterende print (størrelser, layout, tekst osv.) Som udgangspunkt 200kr oveni plakaten pris.
 
om mig, profilbillede sanne tøt portræt foto

Mit In-House kontor

Nyder virkeligt når solen strømmer ind i huset og reflekterer på alle overflader. Der føler jeg mig super kreativ og inspireret, til at lave kunst-illustrationer. Du vil også lægge mærke til lysets leg i de fleste af min billeder.