HANDELS- & leveringsBETINGELSER

 
 

Generelle oplysninger

 
art by SANNE TØT
Godthåbsgade 4
8000 Aarhus C
 
Telefon: 20206065
E-mail: info@artbysannetot.com
 
 
 

BETALING

art by SANNE TØT modtager betaling med VISA, Mastercard, American Express. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
 
 
 

LEVERING

art by SANNE TØT tilstræber at afsende ordrer indenfor 3 hverdage (denne behandlingstid er pga. at alle plakater bliver printet enkeltvis på bestilling, specielt til dig).
Dine varer sendes med PostNord, som normalt leverer på ca. 2 dage.
Fragtpriser fra 49 kr (For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer).
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil normalt blive leveret ca. 5 hverdage efter bekræftet bestilling.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så kontakt mig endelig.
 
 
 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget fejlen. art by SANNE TØT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.
 
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
art by SANNE TØT
Godthåbsgade 4
8000 Aarhus C
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
 
 

Returpolitik

Med fokus på bæredygtighed printes hver enkelt vare efter bekræftet ordre, specielt til dig. Så hvis du har spørgsmål til mine produkter på forhånd, så spørg mig endelig om: papirkvalitet, levering, udseende, eller hvad som helst, STORT og småt :o) Vil gerne komme problemer i forkøbet, da jeg som lille virksomhed har jeg svært ved at tage varer retur, da jeg så risikerer at få et stort omkostningstungt lager, så ring hellere til mig, hvis du er i tvivl om noget med mine plakater, så du kan få afklaring på eventuelle spørgsmål inden bestilling.
Men hvis du ikke er helt tilfreds med produktet, kan du naturligvis returnere det inden for 14 dage efter modtagelse af din pakke.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
 
Er en vare ankommet beskadiget. Bedes du sende et fotografi for at vise eventuelle skader, på både emballagen og produkterne, inden for 5 dage efter modtagelse af pakken. Meddelelsen skal gives pr. mail på sannetot@hotmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til mig, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken og sende varen til:
art by SANNE TØT
Godthåbsgade 4
8000 Aarhus C
Denmark
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
 
 
 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
 
 
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
-Specialbestillinger og varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 
 
 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
 
 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
 
 
 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Beløbet refunderes på dit kort i løbet af 5-10 bankdage.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
 
 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Angiver du en klage her, skal du oplyse min E-mail adresse: sannetot@hotmail.com
 
 
 
 
 
Forbeholder mig ret til eventuelle prisændringer og er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.